miercuri, 18 noiembrie 2009

Machiajul, ca intotdeauna binevenit in viata unei femei!!!

Pe zi ce trece, femeile doresc tot mai mult sa fie frumoase, sa se simta bine in pielea lor, sa aiba incredere in ele, sa aiba puterea de a infrunta anumite probleme care intervin mai mult sau mai putin in viata lor. Cand te privesti in oglinda, doresti sa vezi in ea o persoana draguta, frumoasa, cu un ten curat, sanatos, care radiaza, un chip luminos, un chip care sa se apropie de ideal. E foarte simplu!!Ai grija de sanatatea ta, de ceea ce mananci, de cum iti planifici programul, de produsele cosmetice pe care le folosesti, ai grija sa-ti alegi o cosmeticiana profesionista, si mai ales nu uita de pasii pe care trebuie sa-i urmezi zilnic in vederea ingrijirii tenului tau, si ma refer la cele mai importante produse cosmetice pe care trebuie sa le aiba orice femeie:demachiant, tonic si crema hidratanta!!!
Make-up-ul, sau machiajul in termeni obisnuiti, isi are rolul sau. Ca make-up artist profesional imi doresc ca fiecare clienta sa fie multumita de noul look, sa se descopere ca fiind o persoana mai atragatoare, mai frumoasa si mai increzatoare, si mai ales sa recunoasca stilul care i se potriveste cel mai bine. Machiajul nu inseamna doar culoare, acesta trebuie sa evidentieze trasaturile cele mai frumoase , se poate limita doar la estomparea defectelor de pigmentare, a inestetismelor, poate conferi luminozitate, poate corecta anumite imperfectiuni.
Machiajul se face in functie de tipul fetei, de culoarea tenului, de eveniment, de vestimentatie, de coafura, de lumina in care se poarta, toate acestea conteaza enorm in vederea realizarii unui machiaj de succes care sa fie purtat acolo unde trebuie.
Pe blog veti gasi multe articole despre make-up, mai ales machiaje realizate de mine, in diverse imprejurari, la diverse ocazii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu